Ti penso e cambia il mondo — Адриано Челентано и Джанни МорандиМощно и круто!
Адриано Челентано и Джанни Моранди — Ti penso e cambia il mondo. Ах! Как душевно! Две легенды! Два весьма немолодых джентльмена… а поют — просто фантастика!